Zastupništvo

SOLUTION
PARTNER

Horiba

HORIBA grupa, koju čini 49 kompanija iz 27 zemalja, vodeća je kompanija koja pruža analitičke i mjerne sisteme širom svijeta.

Poslovanje ove grupe se razvija na tržištima automobilskih ispitivanja, procesnih i ekoloških instrumenata, medicinske dijagnostike, poluprovodničkih instrumenata i naučnih instrumenata.

Svoju snaga na globalnom tržištu temelji se posebno u oblastima automobilskih emisija i mjerenja gasova u naslagama, zagađenja vazduha, praćenja zagađenja vode, kontrole kvaliteta u različitim industrijama i kliničke dijagnoze, postižući dramatičan rast tokom poslednjih nekoliko godina.

e3 global partner Horiba

Durag

Svjetska operativna grupa kompanija i jedan od tržišnih lidera za inteligentna riješenja u oblastima tehnologije sagorijevanja, praćenja životne sredine, upravljanja podacima kao i senzora tunela. DURAG kompanija nudi modernu tehnologiju, sertifikovanu opremu i pouzdane usluge prilagođene individualnim potrebama kupaca širom svijeta od 1948. godine.

Područja nadležnosti:

Paljenje i gorenje, nadzor i kontrola, mjerenje i nadzor, sticanje i ocjena i klasifikacija i brojanje

e3 global partner durag

Bühler Technologies

Više od 50 godina radnici u Bühler Technologies firmi razvijaju, proizvode i distribuiraju komponente i sistemska rješenja u odjeljenjima „Gas Analysis“ i „Fluidcontrol“.

Specijalizirajući se za tržište analize plina i hidraulike i nudeći kompletan asortiman proizvoda za svaku od njih, uspjeli su postati svjetski lider u obje discipline.

Napredni proizvodni procesi, čista okolina – izazovi savremenog svijeta su vrlo zahtjevni. Kao veliki poslodavac u regionu, svjesni smo svoje odgovornosti. To je razlog zašto se fokusiraju na kompletnu korisničku podršku sa specijaliziranim asortimanom proizvoda za specifične primjene.

Fokus ove firme se kreće od komponenti do sistemskih rješenja, pa sve do profesionalne usluge tokom životnog vijeka proizvoda.

E3 Global Buhler Technologies logo

Chromatotec Group

Već više od 40 godina, Chromatotec Group nudi čitav niz automatskih gasnih hromatografa (autoGC) za mrežno nadgledanje. Ovi inovativni analizatori su 100% proizvedeni u Francuskoj i omogućavaju praćenje nivoa ppt / ppb / ppm i % koncentracije.

Tržišta:

Nadgledanje ambijentalnog vazduha / AKMS, industrijske primjene, čisti gasovi, naftni gas, emisija i CEMS, uzorci vode / tečnosti, nadgledanje mirisa

e3 global partner cromatotech

Dado Lab

DadoLab je firma koja se bavi izradom instrumenata, takođe su proizvođači i stručnjaci za emisiju gasova i uzorkovanje životne sredine. Posvetili su se riješenjima za snabdjevanje i poršku kupcima koji se nalaze u njivoj sferi djelovanja

DadoLab je shvatio da  riješenja, već dostupna od mnogih proizvođača, jednostavno nisu bila dovoljna, pa je njihov cilj ih kupci prepoznaju kao firmu koja je “korak ispred”.

Največa sposobnost ove firme je da kreiraju inovacije koje izdvajaju njihovu firmu od ostalih proizvođača i omogućavaju tako odlične povratne informacije od kupaca i brzo širenje u Italiji, ali i u inostranstvu sa proširenom mrežom distributera u Evropi i ostatku sveta.

E3 Global - Predstavištvo Dado Lab Firme

Možemo postati vaš partner u upotrebi OIE:

  • Projekti solarne energije
  • Projekti energije vjetra
  • Projekti iskorištavanja energije biomase
  • Projekti iskorištavanja otpada
  • Analiza troškova i koristi
  • Dizajn, nabavka i ugradnja opreme za iskorištavanje OIE
  • Istraživanje radilišta (vjetar, sunce,…)

Sudjelujemo u brojnim studijama i projektima vezanim za okoliš

E3 aktivno sudjeluje u prostornom planiranju, dizajniranju i razvoju velikih projekata poljoprivredne / industrijske proizvodnje, projekata zaštite okoliša i projekata obnovljivih izvora energije. Također postoji specijalistička stručnost u području upravljanja projektima i usluga potrebnih za MSP i pojedine projekte.

Imamo stalno stručno osoblje za sve aktivnosti koje su u našem opsegu rada, ali imamo i široku bazu suradnika i stručnjaka iz svih područja koja su čvrsto povezana sa E3 i dostupna su nam za određene projekte.